Noticias

El projecte "Cocina conciencia"

En Marc i en Lama, a la cuina d'Els Tinars

Avui us volem parlar una miqueta de la Fundación Raíces i el seu projecte Cocina conciencia, que proposa la incorporació al món laboral de joves en situació de desigualtat o amb risc d’exclusió social. Una vintena de restaurants de tot l’Estat s’han sumat ja a aquesta iniciativa solidària, gràcies a la qual una trentena de joves d’entre 16 i 25 anys han aconseguit d’introduir-se en el món de l’alta gastronomia i aprendre un ofici.

 Com a resultat del nostre compromís amb el projecte fa uns mesos es va incorporar a la nostra cuina en Lamarana, un jove de Gambia de tarannà alegre i agraït que s’ha integrat ràpidament i avui és ja un més de l’equip.

 No volem acabar aquest article sense agrair a la periodista Cristina Jolonch, una de les impulsores de Cocina Conciencia, que ens donés a conèixer el projecte i ens convidés a col·laborar-hi. Esperem que la iniciativa tingui una llarga vida i que entre tots plegats puguem donar a molts més d’aquests nois una oportunitat que de ben segur sabran aprofitar. 

Ya eres cliente?
Accede a tu cuenta de usuario: