Noticias

Ja tenim guanyador del concurs #essenciadeprimavera

2013.fotoguanyadoraessenciadeprimavera

El seu nom és Olga Junyent (@LASKMI_ a Instagram) i va conquerir el cor del jurat amb aquesta imatge d'una mà sostenint una d'aquestes floretes grogues que a la primavera alegren els marges dels camins. Una imatge senzilla que conté en la seva senzillesa tota l'essència de la primavera. Enhorabona Olga! Ets la guanyadora del concurs #ESSENCIADEPRIMAVERA i esperem que puguis venir ben aviat a Els Tinars a gaudir del teu premi: un àpat per a dues persones!

La foto guanyadora és una de les 600 imatges que optaven a guanyar aquest segon concurs d'Els Tinars a Instagram. El concurs es va posar en marxa el passat 24 d'abril i per participar-hi només calia seguir @elstinars a Instagram i etiquetar les fotos fetes amb el mòbil que es presentaven a concurs amb els hashtags #essenciadeprimavera i #essenciadecuina. El 24 de maig era la data límit per participar-hi.

A l'hora de decidir la foto guanyadora el jurat ha valorat diferents elements, com ara la creativitat, que la imatge transmetés l'essència de la primavera i l'esperit Instagram i que complís les bases del concurs. Ha estat una tasca complicada ja que el nivell de les fotos participants ha estat molt alt.

Enhorabona a tots!

Ya eres cliente?
Accede a tu cuenta de usuario: